Društvo

Najlepša niška dvorišta i ulazi: Vredni i posvećeni stanari dobili priznanja

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i direktor Nišstana, uručili su priznanja stanarima najlepših ulaza u gradu na Bulevaru Nemanjica br 72. i stambenoj zajednici u ul.Pariske Komune br.15., koji su podelili prvo mesto na ovogodišnjem konkursu. Za svoj trud,stanari obe zgrade dobili su mogućnost radova u vrednosti od po 50.000 dinara, koje će obaviti ’’Nišstan’’.

Dogovor i zajedništvo,osnovni je recept za najlepši ulaz i dvorište u Nišu.Medju 20 stambenih zajednica,koliko  ih se  prijavilo i prošle godine,prvo mesto  ove, na  konkursu ’’Najlepši ulaz’’ dele dve Skupštine stanara, na Bulevaru Nemanjića br.72 i u ulici Pariske Komune br.15. Zaslužna priznanja najboljima urućila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je stanarima na Bulevaru Nemanjića br.72 poklonila i umetničko delo sa likom Cara Konstantina.

Foto: Niške Vesti

Рadmila Marjanović, u zgradi Pariske Komuna br.15 živi 43 godine i jedna je od najzaslužnijih za osvojenu nagradu.

Stambena Zajednica na Bulevaru Nemanjica br.72, uspešno je renovirala zgradu posle prošlogodišnjeg pozara. U tome im je pomogo Nišstan i njegove službe održavanja, dok je na uredjenju zelenila bilo angažovano i JKP Mediana sektor zelenilo. Za dodelu nagrade ove, kao i prošle godne,bodovane su sledeće stavke.

Pobednici konkursa jesu stambene zajednice,čiji predsednici dolaze iz redova stanara.

Nišlije  na obe adrese  imaju još puno planova.U zgradi na Bulevaru Nemanjića br 72, to je sadnja  žive ograde i postavljanje adekvatne podloge na  dečijem  igralištu,dok u zgradi u ul.Pariske Komune br.15 sledi sredjivanje  unutršnjosti lifta i nabavka  novih  poštanskih sandučića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com