Promo vesti

Najlakši i najsigurniji način do posla u prestižnim nemačkim klinikama! – INJOB

InJob International je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u zapošljavanju u zemlji i inostranstvu, čiji je trenutni fokus poslovanja na zapošljavanju medicinskih radnika u SR Nemačkoj. U želji da našim kandidatima omogućimo sigurno zaposlenje u inostranstvu, dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome, razvili smo sistem usluga koji Vas sigurno i brzo vodi do cilja.

InJob International je registrovana kompanija, poseduje važeću licencu nadležnog Ministarstva za rad i zapošljavanje za obavljanje ove delatnosti, naši zaposleni su licencirani od strane resorsnog ministarstva i nacionalne službe, dok su naši saradnici u Nemačkoj takođe registrovani i poseduju dozvole za rad u skladu sa nemačkim zakonima.

Ono što je na početku svakako važno spomenuti jeste da su usluge posredovanja za kandidate potpuno besplatne i pre i nakon odlaska u Nemačku. Od kandidata ne uzimamo nikakvu proviziju, niti ugovoramo odbijanje dela plate.

Lako do savršenog nemačkog!

Zbog velikog interesovanja medicinskih radnika iz ovog grada, InJob International je u Nišu u TC Ambasador otvorio predstavništvo i jezički centar i organizovao intenzivne specijalističke kurseve nemačkog jezika. Za odabrane kandidate obezbedili smo stipendije od početnog A1 nivoa do nivoa B1/B2 Pflege i omogućili im da po izuzetno povoljnoj ceni od samo jednog evra po času prođu od prvih rečenica na nivou A1 do samostalne upotrebe jezika, ovladavanja veštinama usmenog i pisanog izražavanja i interakcije sa maternjim govornicima.

Jovan Stojanović

Nepoznavanje jezika praktično predstavlja glavnu prepreku prilikom zapošljavanja u Nemačkoj. Budući da je ovde reč o stručnoj radnoj snazi koja će u Nemačkoj obavljati veoma odgovoran posao u radu sa ljudima, propisan je prilično visok nivo poznavanja nemačkog jezika. Da bismo pomogli našim kandidatima da ovu prepreku savladaju, pristupili smo politici stipendiranja kurseva nemačkog jezika. To je u stvari bio veoma logičan potez, kaže Jovan Stojanović, direktor agencije.

U našem centru u TC Ambasador možete dobiti ceo spektar usluga koje InJob nudi svojim kandidatima:

  • Kurseve nemačkog jezika od A1 do B2 uz mogućnost stipendiranja,
  • Pomoć i konsultacije oko budućeg zaposlenja,
  • Sastavljanje biografije na nemačkom jeziku i učešće na aktuelnim konkursima,
  • Organizovanje intervjua sa nemačkim poslodavcima u zemlji,
  • Prevođenje dokumentacije sa overom sudskog tumača iz Nemačke – za naše kandidate po povlašćenoj ceni,
  • Pomoć prilikom apliciranja za radnu vizu, nostrifikaciju diplome i spajanje porodice,
  • Paket dodanih povlastica koje je InJob ugovorio sa svim klinikama sa kojima sarađuje.

Tu smo da Vam pomognemo.

Posetite nas u TC Ambasador u Nišu i upoznajte naš tim.
Pošaljite nam mejl: edukacija.nis@injob.rs
Ili nas pozovite telefonom: 065/8807037

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com