Svrljig

Najjeftinija cena ulaznice za bazen. Za rashlađivanje samo 100 dinara

Tokom predstojećih vrućina građani jugoistoka Srbije mogu da se rashlade u Svrljigu, na kupališnom kompleksu „Pastirište“, za svega 100 dinara. Ovu cenu je usvojio Upravni odbor Centra za turizam, kulturu i sport, a na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića.

Upravni odbor Centra za turizam, kulturu i sport održao je sednicu na kojoj je odlučio da se uvaži predlog narodnog poslanika i da se cena ulaznice na bazen sa 200, smanji na 100 dinara.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je ekonomska situacija teška u regionu i zemlji, ali da ne mora baš sve da poskupi, pa je od UO CTKS koji upravlja bazenom insistirao da cena karte bude simboličnih 100 dinara.

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Dragan Savić podržao je ideju i apel narodnog poslanika i iskoristio priliku da pozove sve građane da posete najlepši kupališni kompleks u ovom delu Srbije.

Cena ulaznice od 100 dinara počinje da važi od danas, 22. juna 2022. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com