Zabava

Najjača žurka u rovovima Tvrđave

Posle ogromnog uspeha i 3 spektakla u Kragujevcu na kojim je prisustvovalo više od 6.000 ljudi, po prvi put nostalgija2000 organizuje žurku u Nišu. Najjača žurka u gradu održaće se u Rovovima Niške tvrđave u subotu 28. avgusta, sa početkom u 20 časova, vrata događaja se otvaraju u 19:30h.

Nostalgija je koncept žurki nastao 2019. godine na inicijativu nekoliko kragujevačkih entuzijasta koji su želeli da ožive zvuk i energiju koju je nosila muzika nastala 2000ih godina. Dosadašnje tri žurke posetilo je više od 6.000 ljudi dok se na prvoj u Nišu očekuje još veća poseta.

Kao i do sada DJ Dimitrije biće zadužen za muzički vremeplov i oživljavanje hitova popa, hip-hopa, densa, r’n’b-a 2000ih koji obećavaju ludu atmosferu i nezaboravan provod. Ove žurke karakterišu prepoznatljiv zvuk i neverovatna energija. Kao i uvek, posetioce očekuju brojna iznenađenja.

Ulaz na žurku moguć je uz:

–         potvrdu o izvršenoj vakcinaciji,
–         potvrdu o preležanom COVIDu u prethodnih 6 meseci
–         Negativan rezultat PCR-a u poslednjih 48h
–         Negativan rezultat brzog antigenskog testa u poslednjih 48h

U saradnji sa laboratorijom AquaLab, omogućeno je testiranje na ulazu od 18:00-22:00h, po promotivnoj ceni od 800 RSD. Takođe, testiranje možete izvršiti u svim AquaLab laboratorijama širom teritorije grada Niša, kao i cele Srbije, uz prilog karte za dogadjaj, po promotivnoj ceni.

Karte možete nabaviti u kafićima CAFEA ili Saloon u tvrdjavi, kao i kod ovlašćenih promotera po ceni od 600 RSD. Takođe, karte možete nabaviti i na samom ulazu po ceni od 800 RSD.

Postoji opcija kupovine VIP karata i rezervacije stolova, više informacija možete dobiti na instagram stranici nostalgija2000, kao i na broj telefona koji se nalazi na instagram stranici za grad Niš.

Postoji mogućnost kupovine VIP karata i na ulazu. Za više informacija obratiti se na samom ulazu na dogadjaj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com