U fokusu

NAJBOLJI U SRBIJI: “Oskar kvaliteta” 2016. za Apoteke Niš

Apoteke Niš su na 22. dodeli nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost dobile “Oskar kvaliteta 2016.” i proglašene apsolutnim pobednikom. Ova nagrada dodeljuje se povodom Svetskog dana kvaliteta, a organizuju je Privredna komora Srbije i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta”, dodeljuje se profitnim i neprofitnim organizacijama za vrhunske rezultate postignute na razvoju i unapređenju organizacije i poslovne izvrsnosti.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije – za realni sektor, javni sektor i organizacije van teritorije Srbije, a na osnovu odluke žirija u čijem sastavu su predstavnici državnih, naučnih i stručnih institucija.

U kategoriji javnog sektora ZU Apoteke Niš  dobile  su zvanje Apsolutnog pobednika (iz svih  devet oblasti), sa najvećim brojem poena u javnom sektoru od kada se organizuje ovo takmičenje.

Naučni Institut za veterinarstvo iz Novog Sada nagrađen  je iz tri oblasti (liderstvo, partnerstvo i resursi i procesi, proizvodi i usluge), a aerodrom “Nikola Tesla” iz dve (partnerstvo i resursi i poslovni rezultati).

Ovu prestižnu nagradu  direktoru Apoteka Niš, Dimitriju Jankoviću, uručio je pomoćnik ministra za privredu Jovan Petrović.

“Apoteke Niš su  stalno na putu poslovne izvrsnosti i ova nagrada biće motiv da budemo još uspešniji”, kazao je Janković na dodeli.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com