Sport

Najbolji biciklisti na Kameničkom visu

Pravi praznik planinskog biciklizma priredjen je na Kameničkom visu. Lep i sunčan dan poslužio je najbolje bicikliste iz Srbije i regiona, da se oprobaju na, kako se svi slažu, odličnim stazama na Kameničkom visu.

Na Naissus MTB Kupu Srbije učestvovalo je stotinu biciklista iz Srbije, Grčke i Crne Gore. Takmičili su se u svim kategorijama – mladji i rekreativci,  vožena je i elitna trka za seniore, žene, juniore i mastere.

Foto: Niške Vesti

“Kamenički vis je pun fantastičnih staza koje su izazov za nas bicikliste, i ceo je njima ispresecan, još su mnoge ostale neotkrivene, ima velike potencijale, i tek treba da bude iskorišćen na pravi način”, kaže Ivana Kostić, takmičarka, članica reprezentacije Srbije, i organizator ispred Sportsko-biciklističkog udruženja Naissus  018.

Naissus MTB Kup Srbije podržala je Gradska opština Pantelej, suorganizator je Biciklistički savez Srbije, a takmičenje su pomogli i Sportski savez Niša i Udruženje Kamenica.

Pored staza bilo je mnogo navijača, koji su bodrili takmičare –  svakako, jedan pravi sportski dan na Kameničkom visu. Nadamo se da će ih u narednom periodu biti što više.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com