Društvo

Najavljeno suzbijanje glodara. Deratizacija u opštinama Crveni Krst i Niška Banja.

U  stambenim objektima individualnog stanovanja u gradskim opštinama Crveni Кrst i Niška Banja, sutra, 29. avgusta biće postavljeni zatrovni mamci, obavestilo je preduzeće “Sanit” građane.

Ekipe izvođača deratizacije biće na terenu svakog radnog dana od 8,00 časova ujutru. Suzbijanje glodara će se izvoditi otrovima iz grupe antikoagulanata druge generacije.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da omoguće operativcima pristup prostoru u kome se vrši postavljanje zatrovanih mamaka, da vode računa da deca i domaće životinje nemaju pristup izloženim mamcima.

Oni napominju da je u slučaju neželjenog konzumiranja protivotrov vitamin К1.

“Molimo da se u svemu slede navedena uputstva jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu,kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje.”, naglašavaju.

U slučaju ekstremno nepovoljnih vremenskih prilika aktivnosti se pomeraju za prvi naredni dan sa povoljnim prilikama za izvođenje akcije.

Za sve dodatne informacije u vezi akcije sistematske deratizacije građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com