Servisne

Najavljen drugi tretman suzbijanja komaraca

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će 1. i 2. juna obaviti drugi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša po sledećem rasporedu:

01.06.2018.g.

Od 05,00-09,00 časova ujutru – Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, na Trgu K. Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićev venac i Jovana Ristića, stari park pored Nišave, uređeni deo Keja Nišave od Kamenog do mosta Mladosti, delove pored reke sa gustom vegetacijom, dvorišta Saborne crkve i crkve sv.Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv.Vasilija Ostroškog.

Na teritoriji GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta , uređeni deo Keja Nišave od Kamenog mosta do mosta Mladosti i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić i Sarajevska ulica.

Od 18,00-21,00 časova uveče -Na teritoriji GO Pantelej:izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,kod Vrežinskog bazena,sprudište kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“,dvorište doma učenika u ul.Kosovke devojke, uređeni deo Keja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade, Knjaževačka, Pantelejska, Kosovke devojke i izletišta na Kameničkom Visu i Čegru.

02.06.2018.g.

Od 05,00-09,00 časova ujutru-Na teritoriji GO Medijana: drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića,7.juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog,Ćirila i Metodija,Trg 14.oktobar,Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina,Hajduk Veljkova, Ratka Vukičevića,Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska,Majakovskog,Nikole Pašića, Nade Tomić, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja.

Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji i drvored na šetalištu, park ispred hotela Zelengora i dvorište hrama „sv. Vrača Kozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla.

Od 18,00-21,00 časova uveče-Na teritoriji GO Palilula:spomen park Bubanj,park kod Železničke stanice, potez oko Starog groblja, dvorište Svetinikolske crkve,delovi sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić, Delijski Vis i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca, Ljubomira Nikolića, Bulevar Šabana Bajramovića, Gabrovačka reka, Gabrovački put,Marina Držića,Višegradska i Generala Šturma i deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.

Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com