Servisne

Najavljen drugi tretman krpelja u Nišu

Preduzeće „SANIT M&M“ D.O.O. iz Niša obaveštava da će u dane 13. i 14. juna obaviti drugi tretman krpelja na teritoriji grada Niša.

Suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje po sledećem rasporedu:

13. juna:

Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora.

Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu,Kameničkom visu, kod spomenika na Čegru, kod Vrežinskog bazena, travnjak u ulici II Proleterske brigade, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul.Kosovke  devojke,travnate površine Keja Nišave.

Na teritoriji GO Medijana: parkovi na Trgu K. Aleksandra, u ulici Obilićev venac, stari park pored Nišave,travnate površine Keja Nišave do naselja Nikola Tesla.

14.06.2018.

Na teritoriji GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, travne površine Keja Nišave i naselja Šljaka
Na teritoriji

GO Palilula: spomen park Bubanj,park kod Železničke stanice, travne površine gradskog groblja, Minovog naselja, dvorište Svetinikolske crkve i potez oko Starog groblja.

Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava,Čair, park u ulici Nikole Pašića travnjak oko spomenika Ćele kula i dvorište Saborne crkve.

Ekipe operativaca biće na terenu počev od 8,00 časova.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice Preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce.

Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate Preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com