Društvo

NAJATRAKTIVNIJI ŠTAND RAAVEX GROUP: Opština Palilula izabrala najbolje

Gradska opština Palilula i ove godine podržala je jubilarni deseti Sajam automobila u Nišu.  Predsednik ove niške opštine Aleksandar Ždrale, uručio je 5.oktobra, u hali SC “Čair” priznanja opštine Palilula učesnicima 10. AUTO MOTO FESTA – NIŠ 2019.

Za najatraktivniji štand u kategoriji izlagača, proglašena je Raavex group, za saradnju sa kupcima zahvalnica je uručena BROS AUTU, za doprinos organizaciji Sajma, Auto kući “Krunić”.

Ono što je svakako obeležilo ovaj jubilarni sajam automobila, motora i prateće opreme svakako su i električni automobili, koji su se prvi put našli pred publikom ovog dela Srbije. Za doprinos očuvanja životne sredine i učešće na Sajmu zahvalnica je uručena kompaniji ZhiDou – Srbija.

Za doprinos razvoju preduzetništva, priznanje opštine Palilula dodeljeno je Oliveru Paunoviću, direktoru Sajma; City Marketing Centru, organizatoru 10. Sajma automobila, motora i prateće opreme, Maji Vodeničarski i Violeti Milićević.

Trećeg dana sajma, u samoj završnici biće izabrane najlepše hostese.

Sajam automobila u Nišu biće otvoren do nedelje u 20 sati. Cena ulaznice već godinama ista 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com