Servisne

Pasi Poljana, Trebinjska i Bubanjskih heroja dobijaju vodu do kraja dana

U višim delovima grada Nišlije su, protreklih dana, imale problem sa vodosnabdevanjem. Bez vode su i dalje sugrađani iz Trebinjske, Bubanjskih heroja, Pasi Poljane i na putu za Donje Vlase. Nakon dopunjavanja sistema, stabilizacija vodosistema za korisnike u ovoj visinskoj zoni se predviđa do kraja dana.

Autocisterna sa pijaćom vodom biće od 12 sati stacionirana kod rezervoara Gorica, na raskrsnici za Novo groblje.

Zbog ekstremno povećane potrošnje kod korisnika gde je voda stigla, dodatno je otežano dopunjavanje sistema i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja. “, kažu u vodovodu.

Dopunjavanje sistema je dodatno usporeno, dodaju oni, jer se beleži vešestruko povećanje potrošnje u delovima gde je voda stigla, što ukazuje na neracionalnu potrošnju zalivanja bašti i zelenih površina.

“Apelujemo na sugrađane koji su dobili vodu da je racionalno troše samo za lične potrebe dok ne uspostavimo snabdevanje vodom i kod drugih korisnika u višim delovima grada. “, navodi se u saopštenju Naissusa.

Kako kažu, lagano se upušta voda tako da su korisnici u delu Ledene Stene i Minovog naselja dobili vodu nešto iza ponoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com