Servisne

Naissus Niš: Radovi na više lokacija

Zbog kvara na vodovodnoj mreži na uglu ulica Šumatovačke i Jelene Dimitrijević (kod ambulante). mogući su povremeni prekidi u vodosnabdevanju za korisnike u ovim ulicama.

Iz Naissusa kažu da su ekipe na terenu i rade na popravkama svih oštećenja, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Mramorskoj ulici, ispred broja 10. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na priključnoj vezi u Novom Selu, u Vlasotinačkoj ulici, ispred broja 16. Zbog radova je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u istoj ulici do 15 sati. Nakon intervencije sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci priključne veze na Sinđelićevom trgu (kod suda). Intervencija na zahteva zatvaranje vode.
Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže na uglu ulica Prvomajske i Vojvode Stepe (kod crkve Sveti Luka). Zbog radova neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com