Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama:ul. Ratka Pavlovića br. 120, nas. Donja Vrežina, ul. Pantalejska, ugao ul. Hajduk Veljkove i ul. Ivana Gundulića, G.Vrežina ( ispod pumpne stanice ),G.Vrežina ( ulica prema školi – Rajković Slaviša ), Gornja Toponica, iznad silosa,G.Vrežina, iznad “Crkve” sokak III-levo.

ZBOG RADOVA NA POVEZIVANJU MREŽE PREKID VODOSNABDEVANJA U IVANA GUNDULIĆA I DELU HAJDUK VELJKOVE

JKP Naissus danas će obavljati radove na vodovodnoj mreži u ulicama Ivana Gundulića i Hajduk Veljkovoj, u vremenu od 8 do 15 sati.

Zbog radova na povezivanju novoizgrađene na postojeću mrežu bez vode biće korisnici na prostoru od Trga Učitelja Tase u Hajduk Veljkovoj ulici do Paliluske rampe i korisnici iz ulice Ivana Gundulića. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja u ovom delu Čaira.

ZBOG KVAROVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANJA U NASELJU GORNJA VREŽINA I MORAVSKIM SELIMA

 

Prethodnih dana je bilo više kvarova na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina. Juče je otkriven problem u pumpnoj stanici kao i na više havarija na vodovodnoj mreži: u ulici prema školi, u zasadu lešnika i iznad crkve III sokak levo.  Zbog radova na popravci oštećenja u prekidu je  snabdevanje vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati. Angažovane su dve ekipe i nakon završenih radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoj Toponici, iznad silosa. Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida do 15 sati u snabdevanju vodom za žitelje Moravskih sela (Vrtište, Trupale, Gornja Toponica, Donja Toponica, Mezgraja, Donja Trnava). Nakon završenih radova sistem se vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com