Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju zbog radova


Ekipe JKP „Naissus“
obavljaju radove na popravci vodovodne mreže u ulici Miloša Obilića u naselju“Kitice“. Zbog kvara biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje naselja do 15 sati, nakon čega će se normalizovati vodosnabdevanje.

Obavljaju se radovi na popravci priključnih veza u delu Mramora i Mramorskog brda. Usled intervencija biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom delu naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na popravci priključne veze u Sterijinoj ulici, u Donjoj Vrežini. Zbog intervencije biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Auto-cisterne za snabdevanje pijaćom vodom na više lokacija.

Usled radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Daničićevoj ulici, nastao je prekid u vodosnabdevanju sugrađana ove i okolnih ulica, tako da su od strane JKP“Naissus“ angažovane dve auto-cisterne sa pijaćom vodom na lokacijama: u ulici Ace Stojanovića bb (kod mesare“Biftek“) i u Mramorskoj ulici bb.

U sklopu aktivnosti snabdevanja građana pijaćom vodom, JKP“Naissus“ nastavlja akciju otpremanja auto-cisterne žiteljima u selima Berbatovo, Vukmanovo i Donje Vlase.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com