Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju na više lokacija

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Vrtište, kod igrališta.

Zbog radova na popravci oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom do 15 sati, za korisnike u selima Trupale i Vrtište, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Izvodiće se radovi na popravci kvara na vodovodnoj mreži u ulici Trg Učitelja Tase, ispred broja 5. Zbog popravke oštećenja je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Obavljaće se radovi na priključnoj vezi u ulici Goce Delčeva, ispred broja 2. Zbog kvara je moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Prvomajske i Vojvode Stepe, kod crkve Sveti Luka. Ekipe JKP“Naissus“ obavljaće radove na rekonstrukciji vodovodne mreže od 9 do 15 sati, tako da je moguć prekid vodosnabdevanja za korisnike u ovim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com