Servisne

Naissus Niš: Naselje Šljaka i još par lokacija bez vode zbog kvarova

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, u ulici Sitničkoj, ispred broja 5.

Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u selu Trupale, u ulici Cara Lazara bb. Zbog radova su mogući prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u ovom delu sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

U ulici Vojislava Ilića bb, došlo je do kvara na uličnom hidrantu kod propusta ispod pruge. Zbog radova na popravci oštećenja moguć prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Ive Ćipika ispred broja 9. Usled popravke kvara moguć povremeni prekid u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Havarija u Međurovu

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži u selu Gornje Međurovo, blizu crkve. Zbog popravke oštećenja u prekidu je snabdevanje vodom za žitelje ovog sela do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com