Servisne

Naissus Niš: Naselja Šljaka i Gornja Vrežina bez vode zbog kvara

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Beogradskoj ulici biće prekida u snabdevanju vodom u vremenu od 9 do 18 sati, na prostoru od Glavne autobuske stanice do ulice Aleksandra Medvedeva (kao i deo ove ulice gde su tehnički fakulteti).

Za vreme dok traju radovi biće obezbeđena autocisterna sa pijaćom vodom koja će da kruži na ovom prostoru. Nakon predviđenog roka očekuje se normalizacija vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u naselju Gornja Vrežina, kod pumpne stanice.

Zbog popravke oštećenja biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Nastavak radova na popravci havarije na vodovodnoj mreži u naselju“Šljaka“, u Sitničkoj ulici, ispred broja 5.

Zbog radova biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ovog naselja do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Obavljaju se radovi na popravci priključne veze u ulici Milovana Glišića, ispred broja 10.

Usled popravke kvara biće povremenih prekida u snabdevanju vodom za korisnike ove ulice do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastavak radova u selu Gornje Međurovo na prevezivanju priključka bez zatvaranja vode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com