Servisne

Naissus Niš: Havarija na Mramorskom brdu, bez vode i drugi delovi grada

Na Mramorskom brdu, kod skretanja za Batušinac došlo je do havarije na vodovodnoj mreži.

Usled kvara korisnici na Mramorskog brdua nemaju vodu od juče.

U Naissusu kežau da se radovi na popravci oštećenja obavljaju, tako da se normalizacija vodosnabdevanja predviđa do 15 sati.

Za vreme dok traje intervencije biće stacionirana auto-cisterna sa pijaćom vodom na pomenutoj lokaciji.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u ulici Heroja Pop Miće, ispred broja 4. Radovi će se obavljati u vremenu od 9 do 15 sati i biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje u toj ulici. Nakon intervencije se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Nastala je havarija na vodovodnoj mreži u ulici Branka Ćopića, ispred broja 44, u naselju Beverli Hils. Usled radova biće prekida u snabdevanju vodom za korisnike u toj ulici u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u Gornjoadrovačkoj ulici ispred broja 8, u naselju Ratko Jović. Zbog radova biće prekida u snabdevanju vodom za žitelje ove ulice u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com