Sport

VEČERAS pod vedrim nebom “Naissus boxing night”!

Bokserski klub Naissus, Sportski savez Niša i Balkan boxing organizuju bokserski spektakl u Nišu – Naissus boxing night. Ovo veče boksa na amfiteatru na keju, održaće se večeras u 20h, a ulaz je slobodan.

Nije tipično da bokserski ring bude na otvorenom, pogotovo ne pored reke, što će i takmičarima i prisutnima doneti poseban osećaj, kažu organizatori.

Podršku za organizaciju ove manifestacije i ove, kao i prošle godine, daju čelnici grada. Gradski većnik zadužen za sport Branislav Kačar izjavio je da to što je na prošlogodišnjoj bokserskoj manifestaciji bilo preko 5.000 posetilaca dokaz da se Niš ponovo pozicionira u sam vrh boksa naše zemlje.

“Spremamo se za večerašnji spektakl. Svi dođite na Amfiteatar na keju od 20 sati da podržite niške borce”, poručio je Kačar Nišlijama, ljubiteljima ove plemenite veštine.

U glavnim borbama takmičiće se Filip Stanković (Niš) protiv Aleksandra Kostića (Surdulica) i Nina Stajković (Niš) protiv Marije Šveljo (Ruma).

Dolazak na praznik boksa u Nišu su najavile brojne legende boksa bivše Jugoslavije,  brojni reprezentativci i borci sa karijerama u usponu, a u Čairu je bio održan i javni trening.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com