Sport

Naisi neophodna pobeda nad Vojvodinom (VIDEO)

Naisa nema izbora! Nalazi se u zoni ispadanja i moraće da počne da pobeđuje. U narednom kolu u hali „Čair“ gostuje ekipa Vojvodine iz Novog Sada koja se nalazi u vrhu tabele.

Trener niškog tima, Đorđe Teodorović svestan je značaja utakmice. On ističe da se izuzetno kvalitetno radi, ali da se i do sada radilo punom parom.

Milica Mihajlović je jedna od najiskusnijih igračica. Ona potencira veliko zalaganje na treninzima i nada se da će doći i rezultati tog rada.

Naisa je sezonu dobro počela, ali kako je šampionat odmicao tako je ovaj klub rezultatski gubio „tlo pod nogama“. Ispostavilo se da je fond igračica suviše „tanak“ za napad na vrh tabele. A razlike od mesta koja vode u plej of do zone ispadanja su vrlo male.

U Naisi očekuju da neugodni niz poraza prekinu u ponedeljak kada se sastaju sa ekipom Vojvodine.

U taboru Nišlijki svesni su značaja podrške sa tribina pa pozivaju ljubitelje rukometa da pomognu sada, kada je najteže.

Utakmica 10. kola Arkus lige, Naisa – Vojvodina igra se u ponedeljak, 12. decembra u 20,00 sati. Ulaz u halu „Čair“ je slobodan.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com