Sport

Naisa u subotu gostuje Bekamentu (VIDEO)

Utakmica Bekament – Naisa igra se u Aranđelovcu, u  subotu, 11.11. u 17:30 sati.

Bekament savlada Crvenu Zvezdu, a Zvezda pobedi Jagodinu, dok Jagodina slavi protiv Mladosti, a Mladost bude bolja od Železničara, Železničar pak od Naise, a Naisa od Medicinara, Medicinar nadigra Zvezdu i tako unedogled…Ovih sedam timova prilično je ujednačeno u borbi za doigravanje u Super ligi Srbije za žene u rukometu…

Rukometašicama Naise svakako bi godilo da u ovakvoj situaciji gde svako svakog može da pobedi, donese bodove iz Arandjelovca. Ali, to je lakše reći nego učiniti…U 9.kolu Naisa gostuje ekipi Bekamenta, a iz kluba ističu da će pokušati da pruže maksimum, pa ako to bude dovoljno za bodove-tim bolje…

U duelu dva kluba, dva velika rivala, ni ovoga puta neće biti nepoznanica. Tačno se zna  ko je sa jedne, a ko sa druge strane.

Trener Naise Slavko Krnjajac, mišljenja je da njegove izabranice mogu do dobrog rezultata, ali potrebno je da se puno toga poklopi-da devojke budu zdrave, da golmani imaju svoj dan, da se u odbrani odigra čvrsto, a da se u napadu bude brz i raznovrstan… Tako verovatno razmišljaju i u ekipi Bekamenta.

Za razliku od prošlog prvenstva kada se Naisa mučila na začelju, situacija je sada bolja. Bodovna zaliha je tu i na Bekament se može rasterećeno, a pogotovo kada se ima u vidu da je tim iz Niša ove sezone pružao bolje partije u gostima.

Ova utakmica može da donese bodove, ali i da dodatno podigne samopouzdanje rukometašicama Naise i za naredni meč sa ekipom Železničara, ali i za nastavak prvenstva.

Utakmica Bekament-Naisa igra se u Arandjelovcu, u  subotu, 11.11.2023.godine u 17,30 sati, a meč je moguće pratiti preko sledećeg linka

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com