Sport

Naisa u Pančevu očekuje prve bodove

Drugo kolo ARKUS lige, ŽRK Pančevo – ŽRK Naisa, nedelja, 18. septembar u 18 sati, piše Sport juga.

Nakon minimalnog poraza od ekipe Bekamenta na otvaranju sezone, Naisa se sprema da upiše prve bodove u šampionatu. U 2.kolu ekipa iz Niša gostuje novajliji u elitnom društvu, timu Pančeva.

“Idemo na pobedu. Naisa je tim sa velikom tradicijom i nemamo prava da razmišljamo drugačije. U Pančevo idemo da se nadigravamo i da u Niš donesemo bodove”, ističe Đorđe Teodorović, šef Stručnog štaba Naise.

U niškom superligašu dobro su skenirali rivala i znaju odakle preti najveća opasnost.

 

“Ekipa Pančeva je nova u elitnom društvu. Sigurno da poseduje određeni kvalitet. Neke rukometašice jesu odskočile u duelu sa Kikindom i imaćemo to na umu. Ipak, mi gledamo u svoje dvorište i više nas zanima da mi damo svoj maksimum i da nametnemo svoju igru”, dodaje Teodorović.

Sa početkom sezone, krenuli su i problemi za Naisu. Čak tri igračice iz prve postave su van stroja. Jovane Veljković nije bilo u protokolu ni za meč sa Bekamentom, dok su pre kraja, meč sa ekipom iz Aranđelovca napustila i oba pivota – Milica Mihajlović i Sanja Stamenković.

 

“Milica je povredila rame i na nju sigurno nećemo moći da računamo. Pokušavamo Sanju da osposobimo za utakmicu u Pančevu”, raportira trener Naise po pitanju zdravstvenog biltena ekipe.

Utakmica sa ekipom Pančeva igra se u nedelju, 18.septembra u 18,00 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com