Sport

Naisa protiv Medicinara za treće mesto

Rukometašice Naise pokušaće da seriju utakmica sa Medicinarom okončaju u svoju korist, kako bi na trećem mestu završile takmičarsku sezonu u Superligi. Prva utakmica „malog finala“ na programu je u subotu, a Naisa će biti domaćin u sali osnovne škole Dušan Radović. Meč počinje u 20:30 časova.

Iako nisu uspeli da okončaju sezonu na željenoj poziciji, u taboru Naise svi se nadaju pozitivnom ishodu u predstojeća tri meča i borbi za treće mesto.

Olivera Nikolić i Tamara Žarković smatraju da su bolja ekipa od Šapčanki i da tempom mogu da slome rivala. Dodaju da su u ovoj sezoni mogle da postignu više, ali da su okolnosti bile takve, da se, umesto za titulu, sada bore za treće mesto.

Gledamo da izvučemo najbolje iz svega ovoga a to je trenutno ta treća pozicija na tabeli. Ulazimo maksimalno u ovu utakmicu, imamo već iskustva sa njima i daćemo sve od sebe da pobedimo.” kaže Nikolićeva i dodaje da su mladost i brzina prednost Nišlijki u ovom duelu.

Trener Svetislav Jovanović, svestan je koje su prednosti Naise koje bi trebelo iskoristiti u predstojećim utakmicama.

“Dolazi nam ekipa koja je u prvom delu prvenstva bila lider dok ih nisu napustile tri važne igračice. Nisu za potcenjivanje. Moramo da damo sve od sebe da ih u sve tri utakmice dobijemo i da prvenstvo završimo na 3. poziciji. Nadamo se da će nam naše prednosti u odnosu na njih doneti pozitivan rezultat.” jasan je bio trener.

Utakmica sa Medicinarom igra se u subotu od 20:30 sati u Sali OŠ “Dušan Radović“, po okončanju derbi meča između Železničara i Dinama. Ulaz će biti besplatan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com