Sport

Naisa protiv Kragujevčanki za ostanak u vrhu

Nedelja, 04.02. u 18,30 sati sala OŠ „Mika Antić“

Rukometašice Naise, na dobrom su putu, da uprkos teškoćama, učvrste mesto u vrhu tabele, koje vodi u doigravanje za titulu.

Naisa je trenutno na četvrtom mestu, a u 13. kolu Super lige Srbije sastaje se sa ekipom Radničkog iz Kragujevca, piše Sport juga.

Želja je svih u klubu da se stigne do još jedne pobede, treće u nizu u nastavku šampionata, koja bi samo dodatno dala krila niškim rukometašicama za borbu u finišu sezone.

Pribojavali su se u Naisi od nastavka prvenstva, jer je ekipa izmenjena. Dve kvalitetne igračice napustile su klub, pa u Naisi nisu bili preveliki optimisti.

Sa još jednom vezanom pobedom, definitivno bi se arhivirala razmišljanja o borbi za opstanak, pa bi ekipa trenera Slavka Krnjajca rasterećenije ušla u nastavak prvenstva.

Naisa jeste favorit protiv ekipe Radničkog, ali to treba pokazati i na terenu. Utakmica ŽRK Naisa – SPD Radnički igra se u nedelju, 4. februara, od 18.30 u sali OŠ „Mika Antić“ u Nišu.

Iz kluba apeluju na ljubitelje rukometa da dođu u što večem broju i podrže Naisu. Ulaz je slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com