Sport

Naisa podiže kondiciju: Teodorović prezadovoljan zalaganjem na treninzima

Rukometašice Naise rade punom parom. Stručni štab predvođen novim trenerom Đorđem Teodorovićem izuzetno je zadovoljan zalaganjem na treninzima.

“U odnosu na početak priprema  fizička sprema je na znatno višem nivou. Devojke sve zamisli sprovode bez pogovora i moram da ih pohvalim za požrtvovanost u radu”, ističe Teodorović za Sport juga.

Ono što sledi su provere na terenu. Dogovorene su i prve pripremne utakmice, pa će prvi test ekipa Naise imati već u subotu kada se u hali „Čair“ sastaje sa ekipom Toplilčanina iz Prokuplja. Nakon toga predvidjena je provera protiv ekipe Mladosti u Novoj Pazovi, a onda početkom septembra i duel sa Radničkim iz Kragujevca. Stručni štab želi da do početka sezone ugovori još jednu pripremnu u takmicu.

“Tek nakon prvih utakmica videćemo čime raspolažemo i na kojim pozicijama bi trebalo da pojačamo konkurenciju”, dodaje strateg Nišlijki.

Superliga za žene startuje 10. septembra, a rukometašice Naise biće u narednoj sezoni jedan od retkih niških kolektiva u loptačkim sportovima koji će svoj grad predstavljati u elitnom rangu takmičenja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com