Sport

Naisa nakon pauze dočekuje Kikindu (VIDEO)

Subota, 11.3. u 18,30 sala OŠ „Mika Antić“, Naisa-Kikinda

Ovog vikenda nastavlja se rukometni šampionat za dame. Nakon pauze, koja je došla u pravi trenutak, rukometašice Naise dočekuju ekipu Kikinde.

“Moram da budem iskren. Pauza nam je dobro došla. Veliki broj igračica bio je povredjen, a samopouzdanje poljuljano. Iskoristili smo pauzu da se najpre kompletiramo, a onda i da kvalitetno radimo. Radili smo mi kvalitetno i ranije, ali mislim da je došlo vreme da taj naporan rad naplatimo. Nismo na sjajnoj poziciji, ali sve zavisi od nas, od naših igara i naših rezultata. Ja u devojke verujem”, ističe Slavko Krnjajac, trener Naise.

Mlada reprezentativka Anastasija Nedeljković potvrdjuje reči trenera da je rad u proteklom periodu bio žestok.

“Odlično smo iskoristili ovu pauzu da podignemo i nivo fizičke forme, ali da se podignemo i na psihološkom planu. Najbitnije da smo sve u stroju i sigurna sam da ćemo protiv Kikinde, uz podršku navijača, pružiti dobru igru i zabeležiti pobedu”, nadovezuje se golmanka Naise.

Atmosfera u ekipi je znatno bolja i očigledno je da je prethodni period iskorišćen na pravi način, tako da se u finiš prvenstva ulazi sa optimizmom.

“Jeste malo nezgodno što smo trenirali malo u Čairu, malo ovde i što je raspored u prvenstvu takav, da je teško održati takmičarsku formu, ali ne želim da tražim alibi. Favoriti smo protiv Kikinde i, na kraju krajeva, ako ne možemo da ih pobedimo, onda i ne zaslužujemo elitni rang takmičenja. Siguran sam da je došlo vreme da kapitalizujemo dobar rad”, zaključuje Krnjajac.

Utakmica 17. kola Arkus lige Srbije izmedju Naise i Kikinde igra se u subotu, 11.marta u 18,30 sati u sali OŠ „Miroslav Antić“ u Nišu. Ulaz je slobodan.

Kompletnu najavu utakmice trenera Slavka Krnjajca i golmanke Anastasije Nedeljković možete videti u nastavku.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com