Sport

Naisa na putu povratka… (VIDEO)

Jelena Knežević pojačala bekovsku liniju

Rukometašice Naise pripremaju se da pokažu da je trenutno mesto na tabeli samo slabost koja prolazi. Dolaskom trenera Slavka Krnjajca, na treninzima ekipe vidljiva je i nova energija. Žestoko se radi, a novi strateg Naise izuzetno je zadovoljan zalaganjem igračica.

Voleo bi Slavko Krnjajac da je malo više vremena za uigravanje i da ima više sparing partnera, ali se i ne žali. Ne žali se ni na činjenicu da Naisu u nastavku šampionata odmah čeka ekipa Bekamenta u Aranđelovcu. Ističe da bi bolje bilo da je neki laganiji protivnik, ali šta je tu je.

Foto: Sport Juga

Optimista je da Naisa u nastavku šampionata može da bude ona svoja. Liga je ujednačena i sa par vezanih pobeda mogla bi i do gornjeg dela tabele.

Ambiciozna uprava kluba trudi se da obezbedi maksimalne uslove za rad, ali i da omogući neophodna igračka pojačanja.

Naisa se u pauzi šampionata izuzetno pojačala na bekovskoj pozicij. U Niš je stigla 24-ogodišnja Jelena Knežević. 184 cm visoki levi bek stigao je iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove da nastavi rad sa dojučerašnjim trenerom. Odlikuje je izuzetna odbrana i razoran šut sa distance- upravo ono što je Naisi nedostajalo.

 

 

“Želela sam da nastavim saradnju sa trenerom Slavkom Krnjajcem. Zaista sam naišla na topa prijem od svih u Naisi i trudiću se da dam maksimalan doprinos da Naisa bude tu gde joj je po renomeu i mesto, u samom vrhu srpskog rukometa. Očekujem plasman u plej of i borbu za titulu”, ističe nekadašnja igračica Mladosti, Radničkog (KG), Železničara, Napretka i Župe.

Prošla je mlađe reprezentativne selekcije i sa pravom se može reći da je Naisa dobila beka reprezentativnog formata.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com