Sport

“Naisa” kreće na tri fronta

Ovog vikenda niške rukometašice počinju takmičenje. Najpre prvenstvo, zatim domaći kup, a i ove godine očekuje ih takmičenje u čelendž kupu. Šef stručnog štaba Svetislav Jovanović zadovoljan je pripremama i stalni je optimista.

Proslo je mesec i po dana od početka priprema. U subotu superligaško prvo kolo i ambicije Naise sam vrh. Izazov je i Kup takmičenje u kome je Naisa imala lepe uspehe.

 

Svetislav Jovanović, šef stručnog štaba

“Kup je uvek bio zanimljiv, učestvuje dosta ekipa. Mi smo četri puta osvajali ovaj trofej tako da imamo ambicije da i peti put trijumfujemo.”

Još jedno značajno takmičenje očekuje rukometašice Naise, a to je Čelendž Kup.

“Mi smo ovaj Kup osvojili 2007. godine i jedina smo ekipa iz Srbije koja ima ovaj trofej. Meni je drago sto Naisa ima Rejting ne samo u Srpskom rukometu vec i u Evropskom tako da smo preskočili prva tri kola i igramo osminu finala februara naredne godine.”

Foto: T.S.

Rekosmo prvo kolo super lige igra se ovog vikenda. Naisa gostuje u Novoj Pazovi ekipi Mladosti.

“To je zanimljiva ekipa, prošle godine igrala je plej of. Ekipu predvodi Leposava Glušica jedna odlična rukometašica. Biće to jedna dobra utakmica teška, ali se ja nadam pobedi.”

Poželimo Naisi uspešan start u prvenstvu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com