Sport

Nais protiv Zemuna za još jednu nišku “Evropu”

Aktuelni državni prvak i osvajač Nacionalnog kupa, VK Partizan opravdao je ulogu favorita u meču 11. kola Superlige i savladao niški VK Nais sa 17:7. U taboru Nišlija nemaju vremena da razmišljaju o ovom porazu već se okreću novom izazovu koji ih očekuje sutra u SC 11.april.

U okviru 12. kola sastaće se sa ekipom Zemuna, a u slučaju pobede igrači Naisa će na svom bazenu, protiv Radničkog odlučiti o petoj poziciji i izlasku još jednog niškog kluba na međunarodnu scenu.

“Jasno je da mi idemo na pobedu, ali isto tako ne smemo nikoga da potcenimo. Na osnovu njihovih rezultata, mi smo favoriti na papiru, ali mi sve to moramo da pokažemo u bazenu.Sigurno da oni neće da se predaju na svom bazenu, gde su namučili mnoge ekipe. Mi moramo od samog početka da krenemo maksimalno motivisano i skoncentrisano, ako se budemo držali dogovora iz svlačionice ne bi trebalo da bude većih problema sa ekipom Zemuna” rekao je trener Naisa Stefan Luković.

Vaterpolisti sa Čaira trenutno zauzimaju 6. poziciju na tabeli a ono što im je potrebno kako bi izborili mesto u Evropi jeste plasman na poziciju više.

Početak meča zakazan je za 21:30 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com