Promo

NAGRADNA IGRA u Pet Shop-u GALLUS

Kvalitetna hrana, vrhunska oprema ili omiljene igračke... sve za ljubimce!

U Pet Shop-u GALLUS koji se nalazi u ulici Cara Dušana broj 81, lokal 2  krenula je još jedna nagradna igra u kojoj mogu da učestvuju baš svi, svi oni koji imaju dara da predlože neku lepu akciju ili ideju za poklon.

Propozicije su da na Instagram stranici ostavite što kreativniji predlog za poklon ili akciju koju bi voleli da sprovede ovaj poznati niški Pet Shop – oni će odabrati ko će i dobiti nagradu. Komentar i poruku ostavite na stranici Pet Shop Gallus. OVDE!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@gallus_petshop)

Nagrada koju je obezbedio Pet Shop Gallus je vaučer na 3.000 dinara za kupovinu u Gallus-u.

Pet Shop Gallus je smešten u srcu grada i lako je dostupan svima, u ulici Cara Dušana broj 81, lokal 2.

Kvalitetna hrana i vrhunska oprema za:
PSE, MAČKE, GMIZAVCE, PTICE I RIBICE.

Asortiman niškog Pet Shopa Gallus nudi  bogat izbor superpremium hrane, opreme i preparata za ljubimce a tu je i kvalitetna ponudu zanimljivih igračaka. U ovoj prodavnici uvek ćete dobiti savet šta je najbolje za ljubimca kojeg negujete. Ljubazni i stručni prodavci su tu da pomognu oko odabira preparata koji daju najbolje rezultate kada je briga i nega ljubimaca u pitanju.

Pet Shop Gallus; Cara Dušana 81

Na rafovima ove prodavnice za ljubimce svakog dana možete da pronađete specijalne ponude sa popustima, a oni redovni kupci imaće posebne pogodnosti.

Čitava ponuda koja se nalazi u prodavnici pažljivo je birana, prema zahtevima kupaca aili i veterinara sa kojima Gallus godinama sarađuje. Pored najrazličitije ponude budite sigurni da sve što je potrebno Vašim kućnim ljubimcima, to ćete sigurno i naći u Pet Shop-u Gallus.

Uvek postoji lista najprodavanijih i najboljih proizvoda, koje možete da nabavite po specijalnim cenama koje su bolje nego u drugim radnjama.

Pet Shop GALLUS
Cara Dušana br.81, lokal 2
060 40 98 99 2 
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com