Društvo

Nagrada „Zlatni most“ gradonačelnici Niša

Gradonačelnica Dragana Sotirovski dobitnica je Nagrade „Zlatni most“ na 11. Dunavskom biznis forumu koji je održan u Banjoj Luci.

 

“Nagradom sam ponosna i obradovana zbog našeg Niša. U obrazloženju se navodi da sam nagrađena za povezivanje ljudi, ideja i tržišta. Forum promoviše Dunavsku strategiju, a ovogodišnji plenum Foruma posvećen je temi „Gradovi – mostovi integrisanih procesa lokalnog razvoja“”, napisala je Sotirovski na svojoj facebook strani.

Dobitnici „Zlatnog mosta“ su i gradonačelnica Кruševca Jasmina Palurović, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Foto: www.ni.rs

Ciljevi Dunavske strategije su povezivanje ljudi, ideja i tržišta i njihovih potreba, izgradnja infrastrukture i razvoj energetskih sistema, jačanje institucionalnih i ljudskih kapaciteta, promocija održivog razvoja, konkurentnosti, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine, socijalne politike, javnog i privatnog partnerstva.

Dunavski biznis forum održava se od 2010. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Tvrdjavski most, ulice Zetska, Igmanska, Vase Carapica 2 prilaz, Babickog odreda, Belopalanacka to su najgore ulice u Nisu koje imaju neku podlogu. Zatim na desetine ulica koje nemaju nikakvu podlogu osim zemlje sa kraterima, grbama i blatom.
    Znaci da gradonacelnica treba da dobije nagradu za necinjenje nicega u njenoj nadleznosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com