Promo

Nadoknadite nedostatak bilo kog zuba za samo jedan dan – DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Nedostatak zuba predstavlja neretko estetski ali gotovo uvek i zdravstveni problem, zato je potrebno da se što pre nadoknadi.

Dental Studio Milošević je specijalistička stomatološka ordinacija, u kojoj je prioritet zdravlje vaših zuba i blistav osmeh. Ono po čemu su poznati u čitavom regionu jeste rešavanje problema krezubosti, ali i totalne bezubosti u najkraćem mogućem roku.

U Dental Studiju Milošević put od nedostatka zuba do samouverenog osmeha traje svega jedan dan.

Ugrađuje se implant, a odmah nakon toga radi se otisak i izrađuje kruna, kojom se kompletira raspored i broj zuba.

DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Kada su u pitanju prednji zubi, krezubost je estetski problem, koji utiče na naše samopouzdanje i najčešće želimo da ga rešimo što pre. Međutim, ono što nikako ne treba zanemariti jeste nedostatak zuba koji se ne vide prilikom osmeha. Iako ne estetski, to je veliki zdravstveni problem, jer utiče na raspored zuba unutar vilice, dolazi do nepravilnog razmaka i rasporeda, što otvara mogućnosti za brojne probleme.

Zbog toga, Dental Studio Milošević nedostatak zuba rešava u najkraćem mogućem roku i za jedan dan, od najkvalitetnijih materijala i najpouzdanijom tehnikom dobićete zub koji Vam nedostaje.

Implantologija je grana stomatologije koja se bavi ugradnjom zubnih implantata. Reč je o titanijumskom implantatu, koji se ugrađuje u vilicu i nakon nekog vremena stvara čvrstu vezu sa kostima. Na implantat se postavlja krunica ili pak može da služi kao nosač mosta ili sidrište proteze.

U okviru ove usluge, možete dobiti zube za jedan dan, što znači da pacijent dobija fiksne zube, slobodno nepce, veću sposobnost žvakanja, stabilnost. Postoje i polufiksni radovi, gde se na nekoliko implantata stavlja proteza. I ove radove karakteriše stabilnost, a proteze se mogu bez problema skidati i čistiti.

Osnovni cilj implantologije je nadoknada jednog ili više izgubljenih zuba.

DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ
DENTAL MILOŠEVIĆ STUDIO
Milorada Veljkovića Špaje 1
063 661162
www.studiomilosevic.rs
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button