Društvo

Nadležni tvrde da radovi na izgradnji novog KC teku zadovoljavajuće

“Radovi na izgradnji novog Kliničkog centra idu zadovoljavajućom tokom, gotovi su treći, četvrti i peti sprat, a dogovora se dinamika unošenja opreme.”, izjavio je diirektor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marko Blagojević.

Blagojević je dodao da, iako je rok za završetak radova kraj godine, postoji šansa da se oni i ranije okonočaju. Kako je naveo, radovi jesu kompleksni, te je teško konkretizovati rokove ali ono što je, kako tvrdi, sigurno je da “će KBC Niš do kraja godine primiti pacijente”.

Na pitanje novinara ubog čega izgradnja nije završena u martu, kako je bilo planirano, direktor Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima rekao je da je puno razloga doprinelo da radovi budu gotovi kasnije, a da su neki od njih i međuljudski odnosi na gradilištu.

Radovi su izuzetnog kvaliteta i u decenijama koje su pred nama pružaće zdravstvenu uslugu visokog kvaliteta dostojnu 21. veka, i onakvu kakvu gradani celog juga Srbije zaslužuju”, dodaje on.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com