Društvo

Načelnica Nišavskog upravnog okruga uručila 800 maski Gradskoj opštini Medijana

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski posetila je Gradsku opštinu Medijana i uručila 800 maski, koje je proizvela fabrika trikotaže u Bosilegradu.

 

 

“Maske su pamučne, a doniramo ih opštinama na zahtev predsednika opštine Bosilegrad, Vladimira Zaharijeva. Gradska opština Medijana najveća je niška opština, pa je red da bude i sagledana ovom donacijom. Vanredno stanje je prestalo, ali i dalje postoji potreba za maskama”, rekla je Sotirovski.

Ona je o načinu rada i problemima na terenu razgovarala sa volonterima koji više od dva meseca rade na isporuci namirnica, lekova i paketa socijalno ugroženim građanima i penzionerima.

Prvi čovek niške Medijane Nebojša Кocić upoznao je načelnicu okruga sa radom opštine tokom vanrednog stanja i daljim planovima.

“Privodimo kraju podelu paketa koje je obezbedio Grad Niš za penzionere sa primanjima ispod 30 hiljada dinara. Vraćamo se polako redovnim aktivnostima, uredili smo vrtić „Neven“, raspisali konkurs za vantelesnu oplodnju za bračne parove sa naše teritorije, radićemo ubrzano u narednom periodu kako ne bi ni jedna oblast života i rada trpela”, dodao je Кocić zahvalivši na donaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com