Politika

Načelnica Nišavskog okruga „na pragu“ građana

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski najavila je da će od početka naredne godine primati građane i u drugim lokalnim samoupravama sa teritorije okruga na čijem se čelu nalazi. Ona je dodala da će ove sastanke organizovati zajedno sa predsednicima opština i njihovim saradnicima.

„Stići ćemo i u najudaljenija mesta  Okruga i razgovaraćemo sa ljudima koji imaju šta da pitaju, da iznesu svoje probleme i predloge“, kazala je Sotirovski, najvaljujući planove za iduću godinu.

„Primetili smo da nam u okviru akcije susreta sa građanima koju organizujemo u Nišu sve više dolaze i žitelji iz drugih opština po pomoć, savet ili da nam predlože neku svoju ideju. Na ovaj način, našim odlaskom kod njih, oni neće da morati da putuju do Niša jer ćemo mi otići kod njih“, dodala je Sotirovski.

Naredne godine nastaviće se i akcijia  „Karavan“, susreti republičkih inspektora sa predstavnicima opština  i lokalnih samouprava Nišavskog upravnog okruga.

Načelnica Nišavskog upravnog okruga je  istakla  da se i iduće godine natsvalja akcija „Otvorena vrata“ koja će se, kao i ove godine, održavati dva puta godišnje i kada će građani moći da razgovaraju sa republičkim i gradskim inspektorima.

„Ovi susreti su veoma važni jer, iako su republički  inspektori svakodveno dostupni u Okrugu, sugrađani se u jednom danu sreću sa njima na jednom mestu, a podršku su nam dali i gradski inspektori“, kazala je načelnica Nišavskog upravnog okruga Drana Sotirovski i dodala da je u akciji održanoj pre dva dana pomoć inspektora na ovaj način zatražilo preko 40 građana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com