Magazin

Na“Bunt rok festivalu“ RTS-a učestvovaće i rok bend Hazel iz Niša

Na petom „Bunt rok festivalu“ koji organizuje Radio televizija Srbije i emisija “Bunt”, a na kome se takmiče mladi i neafirmisani bendovi i autori, učestvovaće i niški rok bend Hazel.

Oni se nalaze na spisku 22 takmičara, benda, koji su izabrani za ovaj festival za koji je pristiglo 150 prijava.

“Iznenadili smo se skada smo dobili poziv jer biti izabran među 150 kandidata je za nas velika stvar”, kažu članovi ovog niškog rok benda. “Verujemo da ćemo sa ovim festivalom biti korak bliže ostvarenju naših ciljeva da postanemo prepoznatljivi na niškoj rok sceni”.

Branka Glavonjić, Inicijatorka projekta BRF i urednica emisije „Bunt“ Branka Glavonjić je za RTS kazala da je žiri vrlo odgovorno preslušao sve pristigle pesme, ukupno 150.

Od 10. aprila, svake srede u 22.45 na Drugom programu RTS- a, gledaoci mogu pratiti kvalifikacione emisije u okviru kojih će se predstavljati po tri takmičara, a stručni žiri bira jednog finalistu.

Krajem maja, preostalih 16 takmičara dobijaju svoju šansu za finale putem interneta. Spotovi bendova biće postavljeni na zvaničan Jutjub kanal emisije Bunt i publika će moći da izglasa još dva benda za finale. Finale projekta je u junu.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close