Zabava

Na repertoaru bioskopa Cineplexx pet novih naslova i četiri događaja (VIDEO)

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. septembra do 27. septembra.

 

Plaćenici 4“ – Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcione scene. Džejson Stejtam, Endi Garsija, Silvester Stalone i Dolf Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Foks, 50 centa i mnoge druge. Ono što je počelo pre 11 godina konačno se završava. Nepobedivi veteran plaćenik Barni Ros i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ros i njegova plaćenička banda suočiće se sa trgovcem oružja koji upravlja snagom ogromne privatne vojske.

 „3211“ – Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film “3211” prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

„Patrolne šape: Moćni“ – Za Skaj, koja je najmanja u njihovom timu, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobegne iz zatvora i udruži se sa ludim naučnikom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce pre nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promenu.

„Pričaj sa mnom“ – Oni su zaokupljeni novim uzbuđenjima, ali sve do onog trenutka kada jedan od njih ne ode predaleko i ne oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

 „Što se bore misli moje“ – Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda.

Film „Tvorac“ premijerno u Cineplexx Niš bioskopu – od srede, 27. septembra

Od srede, 27. septembra u Cineplexx Niš bioskopu imaćete priliku da premijerno pogledate film „Tvorac“.
Pedeset godina u budućnosti, dok su ljudi i veštačka inteligencija u ratu, iskusni veteran američke vojske nadajući se da će nakon pet godina razdvojenosti pronaći svoju ženu, kreće u smrtonosnu misiju, prelazi neprijateljsku liniju kako bi locirao tvorca napredne veštačke inteligencije za koju se veruje da može postati konačna ulaznica ka dominaciji u svetu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

„Mudrost traume“ u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 21. septembar od 19 časova 

U Mudrosti Traume, putujemo zajedno s lekarom, bestseler autorom i dobitnikom Ordena Kanade, dr Gaborom Mateom, da istražimo zašto se zapadno društvo suočava s epidemijama kao što su anksioznost, hronične bolesti i upotreba psihoaktivnih supstanci. Ovo je putovanje s čovekom koji je posvetio svoj život razumevanju veze između bolesti, zavisnosti, traume i društva. Trauma je nevidljiva sila koja oblikuje naše živote. Oblikuje način na koji živimo, volimo i razumemo svet. To je koren naših najdubljih rana. Dr Mate nam pruža novu viziju: društvo informisano o traumi u kojem roditelji, nastavnici, lekari, sudije i donosioci važnih odluka nisu fokusirani na potiskivanje simptoma i osuđivanje, već žele da razumeju izvore iz kojih u ranjenoj ljudskoj duši izviru zabrinjavajuća ponašanja i bolesti. On nam ukazuje na put individualnog i kolektivnog isceljenja.

Porodični dan uz film „Patrolne šape: Moćni“ Cineplexx Niš bioskopu – nedelja, 24. septembar od 12 do 17 časova 

U nedelju, 24. septembra od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Porodični dan povodom filma „Patrolne šape: Moćni“.

Za sve posetioce smo pripremili originalni poster filma.

Kreativne radionice inspirisane ovim preslatkim kucama, očekuju vas od 12 do 15 časova, dok će vas u toku događaja iznenaditi i neko od Patrolnih šapa ,,lično”. Očekujemo vas na druženju!

Action night uz film „Plaćenici 4“ Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 21. septembar od 20 časova

U četvrtak, 21. septembra od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Action night povodom filma „Plaćenici 4“.

Za sve gledaoce smo pripremili piće dobrodošlice – Pepsi Max.

Pored uzbudljive priče, posetioci sa najviše sreće imaće prilku da kući odu sa brendiranim poklonima.

Specijalne projekcije filma „3211“ u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 21. septembar u 19.30 i 21 sati.

U četvrtak, 21. septembra od 19.30č i 21č u Cineplexx Niš bioskopu biće održane specijalne projekcije filma „3211“.  

Najsrećnije fanove očekuje druženje sa Stefanom u periodu od 21 do 22 časa, a biće odabrani metodom lucky seat.

U glavnim ulogama gledaćemo Stefana Đurića Rastu, Radomira Raleta Milenkovića, Gorana Sultanovića, Slavka Čurovića, Milana Čučilovića i mnoge druge. Scenario je radio Dimitrije Vojinov, a režiju potpisuju Danilo Bećković i Andrijana Stojković.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.  

 Specijalna projekcija filma „Što se bore misli moje“ u Cineplexx Niš bioskopu – petak, 22. septembar od 20.30 sati.

U petak, 22. septembra od 20.30č u Cineplexx Niš bioskopu biće održana specijalna projekcija filma „Što se bore misli moje“.

Deo glumačke i autorske ekipe će se pokloniti gledaocima na ovoj projekciji.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.  

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com