Promo

Na repertoaru bioskopa Cineplexx dva nova naslova, jedan koncertni film i dva događaja (VIDEO)

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 12. do 18. oktobra.

 

„Heroji Halijarda“ – U proleće 1944, u trenutku završnice Drugog svetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao „Operacija Halijard“. U pozadini ovog istorijskog događaja odvija se priča o tri brata Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

U glavnim ulogama našli su se Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović, Steven William Moore, Čubrilo Čupić i Nina Nešković. Režiju potpisuje Radoš Bajić.

„Odmazda“ – Od producenta hit filmova Non-Stop i Putnik dolazi nova napeta akcija i rimejke španskog hita El desconocido (Osveta) u kojem glavnu ulogu ima neponovljivi Lijam Nison.

Scenario Krisa Salmanpura prati uspešnog poslovnog čoveka, Mata Turnera, koji na putu do posla otkriva da mu je nepoznati napadač podmetnuo bombu u automobil. Prisiljen je da sledi niz naredbi tokom tog dana ili će bomba biti detonirana. Situacija je još opasnija zbog toga jer je sa njim u automobilu i njegova obitelj. Mat Turner, jasno je, moraće da se potrudi kako bi održao svoju porodicu u životu i shvatio zašto mu se to događa.

Izvorni španski film upoređivao se sa hitom SPEED i  bio nominovan za osam nagrada Goya u Španiji 2015. godine.

  • Koncertni film: TAYLOR SWIFT: THE ERAS TOUR” – od 13. do 22. oktobra

Kulturološki fenomen na velikom platnu odabranih Cineplexx bioskopa! Prepustite se ovom jedinstvenom koncertnom filmskom doživljaju u Cineplexx Niš bioskopu, sa zadivljujućim, kinematografskim osvrtom na turneju koja je ušla u istoriju.
Preporučuje se nošenje Tejlor Svift “Eras Tour” odevnih kombinacija i narukvica prijateljstva!

  • „Ubistva pod cvetnim mesecom“ PREMIJERNO U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU, od 18. oktobra

Na prelazu u dvadeseti vek, otkriće nafte donelo je veliko bogatstvo narodu Osejdž, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, pre nego što su pribegli ubistvu.

Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz neverovatnu romansu Ernesta Burkharta (Leonardo Dikaprio) i Moli Kajl (Lili Gledston), „Ubistva pod cvetnim mesecom“ je epska krimi saga, gde se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.

U filmu takođe glume Robert De Niro i Džesi Plemons, dok režiju potpisuje dobitnik Oskara Martin Skorseze po scenariju Erika Rota i Martina Skorsezea, zasnovanog na bestseleru Dejvida Grana.

  • SPECIJALNA PROJEKCIJA FILMA „Heroji Halijarda” – petak 13. oktobra od 20 časova

Gostima Cineplexx Niš bioskopa, nakon projekcije predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS.

  • 19. KIDS FEST U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU – od 16. do 22. Oktobra

U okviru programa biće prikazano ukupno 18 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.

U skladu sa sloganom „Tu sam sa drugarima“, svi filmovi upućuju na važnost drugarstva i neophodnosti negovanja međusobnog razumevanja od najranijeg detinjstva.

Očekuju nas najnoviji animirani, igrani i dokumentarni naslovi svetskih kinematografija, pa osim norveških, britanskih, francuskih i kineskih na velikom platnu naći će se i dečiji filmovi iz regiona i okruženja.

Pored premijera, festival će reprizirati i neke od najzanimljivijih Diznijevih sinhronizovanih naslova.

Film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje „Dnevnik Pauline P“. Neki od naslova koji će biti prikazani u okviru Kids Festa su: „Mala sirena“, „Ukleta kuća“, „Elemenatal“, „Grad heroja“, „Zaleđeno kraljevstvo“, „Buntovnica“, „Slučaj Tesla“, „Velika avantura mačke Ru“ i ostali.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com