Sport

Na redu je Javor; Radnički putuje po nove bodove!

Fudbaleri Radničkog nisu imali vremena da slave pobedu nad šampionom Srbije, jer ih u sredu očekuje gostovanje Javoru, u sklopu 26. kola Superlige Srbije. Cilj Nišlija je izlazak na međunarodnu scenu, a da bi do njega došle moraće da osvajaju bodove u mečevima kao što je ovaj u Ivanjici.

Utakmicu u Ivanjici su na konferenciji za medije najavili šef stručnog štaba Boban Dmitrović, te fudbaleri Ivan Miladinović i Vladimir Simunović.

“Verujte mi da sam posle utakmice sa Partizanom porazgovarao pola sata sa gospodinom Ivicom Tončevom i otišao kući da razmišljam o Javoru. Treba li da podsećam šta nam se dogodilo pre samo nedelju dana u Čačku? Tri boda su samo tri boda, a dva od ova tri osvojena protiv Partizana mi smo računali da ćemo imati na svom kontu još nakon meča sa Borcem. Ekipa sada treba da pokaže karakter, da materijalizuje ovo u Ivanjici, a onda i protiv Spartaka u nedelju. To su nam sve ključne utakmice ove sezone” izjavio je Boban Dmitrović, a onda izanalizirao ivanjički Javor.

To je ekipa koja se nalazi u usponu forme. Nekoliko puta sam gledao njihove mečeve iz prolećnog dela sezone. Javor godinama ne menja fizionomiju ekipe. Stamena ekipa, dobro organizovana, trener je poznat po tim karakteristikama, bira takve igrače. Teren u Ivanjici je težak i specifičan, ali to ne sme da nam bude nikakvo opravdanje. Naš cilj je pobeda i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo.” jasan je mladi stručnjak koji u ovom meču neće moći da računa jedino na Cakija Stojanovića zbog žutih kartona.

Stameni štoper Ivan Miladinović, koji je bio jedan od najistaknutijih pojedinaca u derbiju sa Partizanom, optimista je pred ovaj meč.

“Oni su neogodan protivnik, ali mislim da ćemo se mi pitati na terenu i ukoliko nametnemo naš stil da nećemo imati problema. Motivisani smo, želimo pobedu i verujem da ćemo ponovo obradovati naše navijače” kazao je Miladinović, sa kojim se složio i njegov partner iz srca odbrane Vladimir Simunović.

“Pobeda protiv Partizana neće puno rezultatski značiti ako je ne overimo u Ivanjici. Svi smo spremni i motivisani da pokažemo da nam je mesto ovde gde smo sada. Javor respektujemo, ali ga se ne bojimo. Kvalitetniji smo i to ćemo na terenu i dokazati” jasan je Simunović.

Susret u Ivanjici počeće u 15 časova, a sudiće ga Srđan Obradović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com