Hronika

Na meti lopova u Nišu i dečije igračke (FOTO + VIDEO)

Novac, nakit, mobilni telefoni i laptopovi, postali su uobičajna su meta lopova, ali u Nišu je ovih dana porodica sa malim detetom ostala bez njegove lopte, akumulatora za dečiji autić i dva tega za vežbanje, koje je tokom noći iz dvorišta, koje je obezbedjeno sigurnosnim kamerama, ukrao mladji muškarac.

Nišlijka Milena Bulatović kazala je da to što njena porodica živi u kući u samom centru grada i ima sigurnosne kamere, nije sprečilo muškarca da udje u dvorište i pokupi pobrojane stvari.

“U 4.20 časova je ušao sa baterijskom lampom i uzeo tegove mog supruga, dečiju loptu i akumlator za autić. Prijavili smo kradju policiji i podneta je krivična prijava protiv nepoznatog lica”, izjavila je Bulatović.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je slučaj prijavljen i da rade na pronalaženju počinioca.

Na snimcima sa sigurnosnih kamera jasno se vidi mladji muškarac koji bez ikakve žurbe ulazi u dvorište i isto tako izlazi iz dvorišta noseći u rukama tegove i akumulator za autić, a šutirajući ispred sebe dečiju loptu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com