Društvo

Na ledu dnevno bude i po 600 klizača, od danas besplatna škola klizanja

Posle kraće pauze klizališta Cporstkog centra „Čair“ ponovo radi, a od danas kreće i besplatna škola klizanja za najmlađe i sve ostale zainteresovane sugrađane, kaže Branka Aranđelović, v.d.direktora SC „Čair“.

 

„Klizalište je sada krenulo normalno da radi posle kraće pauze zbog otapanja leda i nadam se da će ove godine prvi put raditi do kraja marta ako nas bude poslužilo vreme a sugrađani budu zainteresovani. Ove godine Sportski centar „Čair“ u saradnji sa Gradom prvi put organizuje i besplatnu školu klizanja za naše sugrađane“, kaže Branka Aranđelović.

Ona dodaje da će škola klizanja trajati nedelju dana, a prijavljeni kandidati će se smenjivati po grupama.

„Škola klizanja traje do kraja januara jer do tada traje i zimski raspust za učenike osnovnih i srednjih škola koji ovde mogu da provedu slobodno vreme i bave se sportskim aktivnostima. Prijave su bile do 31.decembra, grupe su već raspoređene, ali ako još neko želi da nam se priključi u školi klizanja neće biti problema oko prijavljivanja i uklopićemo ih sa već prijavljenim polaznicima“, dodaje Branka Aranđelović.

Prema njenim rečima poseta klizalištu je izuzetna za sada, posebno u vreme zimskog raspusta.

„Radnim danima ljubitelji klizanja su podeljeni u pet grupa , a prosek je oko 100 klizača na sat vremena. U toku dana na ledu bude i 500 do 600 klizača. Vikendom imamo šest grupa pa je i broj onih koji na ledu provedu sat vremena veći i bude i do 700 klizača“, objašnjava Branka Aranđelović.

Cene su ostale nepromenjene pa je za sat vremena klizanja potrebno izdvojiti 150 dinara i 100 dinara za iznajmljivanje klizaljki.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com