Društvo

Na konjima niz glavne niške ulice – tako defiluju policajci

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova organizovali su tradicionalni defile od Tvrđave, preko Trga kralja Milana i Obrenovićevom ulicom u Nišu, sve u sklopu proba i najave sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u gradu na Nišavi.

U jednočasovnom defileu predstavio se policijski orkestar, Četa konjanika Policijske brigade Policijske uprave za grad Beograd, kao i policijski službenici opšte nadežnosti, pripadnici saobraćajne policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Sektora za vanredne situacije.

Ovaj tradicionalni defile, koji se godinama unazad održava u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova , posebno je obradovao najmlađe sugrađane, koji su se na centralnom niškom trgu družili sa policajcima.

U okviru centralne manifestacije obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, koja će biti održana u nedelju 4. juna u 12 časova, na Trgu kralja Milana u Nišu biće prikazana spremnost i obučenost srpske policije u konkretnim akcijama, kao i defile pešačkih formacija i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com