Sport

Na Kameničkom visu takmičenje u Planinarskoj orijentaciji

Na niškom izletištu Kamenički vis 8. maja održaće se Planinarsko orijentaciono takmičenje u okviru Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji.

Predviđeno je učešće svih kategorija takmičara – od pionira, juniora, senioriai veterana pa sve do rekreativaca koji će biti van konkurencije.

Prvi start najavljen je u 10:30 h ispred štaba na Kameničkom visu, a prethodno će biti izvršena registracija učesnika u Takmičarskom centru od 09:30 do 10:00 sati, kada će biti izvučeni startni brojevi i obavljen dogovor sa predstavnicima klubova.

Takmičari će se kretati u ekipama, od kojih će svaka imati po jedan čip koji se koristi na startu i cilju, dok će se overavanje tačaka vršiti perforatorima.
Proglašenje pobednikai dodela medalja i diploma najavljeno je za 16:30 h.

Rok za prijavu je 6. maj do 20 časova, a startnina u iznosu od 300 dinara po ekipi, plaćaće se mna licu mesta, na sam dan takmičenja. Organizator napominje da su najmlađe ekipe oslobođene plaćanja.

Inače, organizator takmičenja je Planinarski savez Srbije, Komisija za planinarsku orijentaciju i PSK „Mosor“ Niš.

Kontakt osoba: Slaviša Ivanović (telefon 063-1023016 ili meil ivanovic969@hotmail.rs.

Organizator napominje da će se predstojeće takmičenje održati u skladu sa odlukama Kriznog štaba Srbije za suzbijanje virusa COVID-19.

Kompletan raspis takmičenja potražite na linku.

Za više sportskih vesti iz regiona čitajte SPORT JUGA.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com