Izbori 2020Politika

Na izbore u Nišu izlazi i Ruska stranka

Milan Krstić novi predsednik Gradskog odbora

Milan Кrstić novi je predsednik Gradskog odbora Ruske stranke u Nišu. Na otvaranju prostorija stranke, Кrstić je predstavio svoj tim i najavio početak predizborne kampanje za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore.

On je najavio otvaranje Ruske stranke za sve građane Niša i istakao da je njegova obaveza da se bavi „običnim ljudima“ i posveti se rešavanju njihovih svakodnevnih problema baš kao što je to činio dok je bio predsednik Gradske opštine Medijana.

Milan Krstić, predsednik Gradskog odbora Ruske stranke

“U tom periodu 400 dece i 200 penzionera išlo na letovanje, a 80 osnovaca na zimovanje o trošku GO Medijana, stipendirani su najbolji učenici i studenti, nagrađivani talenti i sportisti, pomagane porodice sa troje dece, finansirana vantelesna oplodnja, organizovan čitav niz akcija za poboljšanje kvaliteta života građana i komunalnog uređenja opštine”, podsetio je Krstić.

Кrstić je zahvalio svim prijateljima, simpatizerima i članovima stranke koji su došli na otvaranje i osvećenje novih prostorija stranke koje se nalaze na Trgu Pavla Stojkovića br.7 i tako mu dali podršku. Na osnovu onoga što je radio do sada, Кrstić očekuje izuzetno veliku podršku građana Niša.

Foto: Ruska stranka

Otvaranju prostorija prisustvovao je i predsednik Ruske stranke Slobodan Nikolić koji je istakao da je ova stranka u prethodnom sazivu niškog parlamenta imala jednog odbornika, a da od novog rukovodstva na predstojećim izborima očekuje mnogo bolje rezultate.

Foto: Ruska stranka

Inače, Ruska stranka je manjinska stranka koju su 2013.godine osnovali Rusi, potomci Rusa i rusofili. Gradski odbor u Nišu osnovan je 2015.godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ово што видим нема везе са Русима. На овај начин удаљиће нас од Ниша.

    1. Ne sekiraj se Baćuška, to što vidiš ne može da sakupi 15 bu…a oko sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com