DruštvoVideo

Na bazen jeftinije sa mesečnom kartom

Kako bi olakšao redovnim posetiocima niškog akva parka na Čairu, ovaj Sportski centar od 15. juna počeće da prodaje mesečne karte, koje će biti isplatljivije nego pojedinačne, koje korisnici moraju da plaćaju svakodnevno. Direktor marketinga SC Čair Ilija Krstić kaže da će se one prodavati iz meseca u mesec.

 

Mesečne karte od 15. juna do 1. jula koštaće 1.500 dinara, dok će za jul i avgust cena iznositi 3.000 dinara.

 

“Za tu cenu ukoliko bi ste plaćali pojedinačnu kartu svakodnevno, imali biste 10 ulazaka, ovako možete spas od letnjih vrućina da potražite na ovom atraktivnom kupalištu svakodnevno”, kažu u SC Čair.

Foto: V.M.

Ta pogodnost će sigurno obradovati redovne posetioce, kojih ovaj bazen svakako ima.  Za mesečne karte osim na blagajni moći će da se prijave i preko aplikacije Sportskog centra Čair.

“Mesečnu kartu će korisnici dobiti na mejl ili na broju koji ima viber. Ona će sadržati sliku sa barkodom, tako da neće biti potrebno nositi sa sobom bilo kakav papir ili karticu, već će jednostavnim očitavanjem barkoda na ulazu vama biti omogućeno korišćenje naših usluga, sada konkretno otvorenih bazena”, objasnio je Krstić

Kada su pravna lica u pitanju i oni će imati takozvane kartice popusta. Sa sindikalnim organizacijama je SC Čair napravio sporazum o saradnji i oni će moći sa tom karticom da uživaju u svim uslugama niškog sportskog centra. Interesovanje za te kartice je veliko, tako da je već 15.000  podeljeno.

Foto: V.M.

Da podsetimo, bazeni SC Čair su svanično počeli sa radom 1. juna. Uprkos tome što više nema ograničenja kada je broj ljudi na otvorenom prostoru u pitanju na bazenima će ipak morati da se poštuju određene mere radi bezbednosti naših korisnika. To su pre svega držanje distance prilikom kupovine karata, razdaljina između ležaljkama, dezinfekcija ruku prilikom ulaska i izlaska.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com