Promo

Na balkonu ili u sunčanoj bašti, uvek i svuda je pravo vreme za čitanje – Predlozi za čitanje

www.traganja.org

Proleće je počelo, promenio se sat, sve je lepše i toplije vreme i čitanje u bašti ili na balkonu jedan je od načina kako da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme. Preporuka  za čitanje novih naslova koje možete da pronađete na sajtu Traganja.org gde se i nalazi više informacija o ovim naslovima, upravo stiže.

Ove knjige bave se temama iz različitih oblasti kao što su: zdravlje, brak i porodica, psihologija, evolucija ili stvaranje i duhovnost.

MOĆ IZBORA – Džeri A. Gledson

Jednog jutra Džeri Gledson je stigao na predavanje. Napolju, jesenje lišće pokrivalo je tlo i veverice su skakutale, sakupljajući plodove i odnoseći ih u svoja gnezda. Dok je proučavao tematiku za taj dan, Meri, drugi student, ušla je u dvoranu. „Ne znam zašto uopšte studiramo, ili zašto smo ovde“, uzviknula je.

TAJNA SREĆE – Zigfrid Vitver

Uprkos želji za srećom, mnogi ljudi muče se celog svog života. Više vremena potroše na uzrujanost zbog sitnica nego na radovanje celim svojim srcem. Brige, strahovi i bolesti postaju kapi gorčine čak i u najsjajnijim životnim trenucima. Iz tog razloga mnoge osobe počinju da odustaju.

ZAKON ŽIVOTA – Mark Sandoval

Da li želite da budete zdravi? Da li želite da imate kvalitetne i trajne veze? Da li želite da se oslobodite »prtljaga« prošlosti i ogorčenja, krivice i stida koje on donosi? Da li želite da se oslobodite negativnih misli koje vas dugo muče? Da li želite da imate moć koja će vas osloboditi onih navika koje su vas držale okovanim?

Nove naslove sa Traganja.org možete propratiti i na zvaničnim stranicama društvenih mreža.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Pored knjiga na sajtu Traganja.org i njihovom Youtube kanalu možete da pogledate i mnoštvo video klipova, emisija i predavanja koja vam mogu pomoći da bolje razumete neke pojave u životu i stvarnost sagledate iz nekog drugog ugla.Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com