Hronika

Muškarca u Knjaževačkoj ulici oborio „audi“, završio na reanimaciji

Muškarca čiji identitet za sada nije poznat Hitna pomoć prevezla je danas u 17,15 časova do odeljenja za reanimaciju u Urgentnog centra pošto ga je u Knjaževačkoj ulici oborio automobil.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je muškarca koji je prelazio kolovoz oborio automobil „audi“ niških registarskih oznaka.

„Za sada nemamo informacije o identitetu muškarca. Naša ekipa je odmah po prijavi nezgode izašla na teren. Uzroci obaranja pešaka biće poznati po obavljenom uviđaju“, rekli su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je prelazio pešački prelaz na samom početku Knjaževačke ulice, kod broja četiri. Kakve povrede je zadobio nesrećni čovek za sada nije poznato.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Knjaževačka, vrlo frekventna, prava kao strela i bez i jednog nadzora, kontrole. A jedini usporivači su po neka rupa u kolovozu.

  2. Postaviti ogradu duz Knjazevacke ulice kao na Bulevaru N. i Vizantijskom B. i resen problem. Iznad pesackog znak da je tu pesacki. Pesaci su stvarno ponekad blago receno neobzirni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com