Hronika

PU Niš: Muškarac uznemiravao komšinicu, pa autom pobegao policiji (FOTO)

Policija ga je sustigla i privela

Iako je redakciji Niških Vesti javljeno da je danas došlo do pucnjave u Nišu, u policiji kažu da nije bilo tako. Ipak, bilo je napeto stanje kod Grčkog konzulata.

Manji zastoj na mostu kod Grčkog konzulata posledica je napete situacije koja je policiji prijavljena jutros oko 10 sati. Policija je odbeglog vozača sustigla upravo na mostu.

 

“Policija je imala prijavu da na adresi komšinicu vređa i uznemirava komšija. Policija je po prijavi odmah izašla na lice mesta i zatekla muškarca u putničkom vozilu”, kažu iz policije za Niške Vesti.

Policajci su pokušali da ga zaustave, ali se muškarac oglušio o naređenje policijskog službenika i počeo je automobilom da beži ka centru grada. Nakon jurnjave po ulicama, policija je uspela da zaustavi i privede odbeglog muškarca.

“Policija ga je sustigla i uhvatila kod Grčkog konzulata. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv njega će biti podneta krivična prijava za napad na službeno lice”, potvrdili su u policiji Niškim Vestima.

Foto: Niške Vesti

Za sada se ne znaju detalji, niti uzrok svađe i uznemiravanja komšinice od strane svog komšije.
Ipak, poslednjih dana evidentno je da su Nišlije mnogo napetije, nerzoznije i da teže kontrolišu svoje postupke. Tako u beskrajnim redovima ispred apoteka i prodavnica neretko izbije svađa pa čak i manji sukob.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com