Hronika

Muškarac oboren na pešačkom prelazu

Pešak star pedeset sedam godina povređen je danas na pešačkom prelazu oko pola 11 u ulici Vojvode Mišića kada je na njega naleteo automobil marke BMW stranih registarskih oznaka.

Na lice izašle su ekipe policije i Hitne pomoći.

“Prijavu smo dobili oko 10.30.  Na pešaka je naletelo vozilo marke BMW stranih registarskih oznaka”, potvrđeno je iz policije Niškim Vestima.

Prema njihovim rečima, povređeni pešak je u svesnom stanju prebačen u UKC Niš.

Očevedac koji se zatekao na licu mesta dok je izlazio iz pekara kazao nam je da se sve odigralo jako brzo i da se u trenutku čuo tup udarac prilikom pada.

O slučaju je obavešteno je OJT i protiv vozača će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

    1. I mozak….pa baš tu iza ovih kontejnera se uopšte ne vide pešaci…

      Pešački prelaz nije tapija, nije zagarantovano pravo pešaka za njegovu bezbednost već zakonom obeleženo mesto za prelazak preko kolovoza…pešak je dužan da se uveri da li može da prede ulicu a da pri tom ne ugrožava bezbednost saobraćaja da kao ludak samo izleti na kolovoz .. Takve pešake po 100000 din na licu mesta kod sudije 200000 din. Za penzionere duplo.Uz obavezan lekarski pregled i test na alkohol i drogu.

      1. Било би добро када би добили статистику из СУПА,колико је било за 1 годину нпр.инцидената на прелазима а колико ван њих?!?Хвала

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com