Hronika

Muškarac nastradao na pruzi, trudnica i dva deteta povređeni kod “Naisa”

Jedan muškarac je preminuo, a trudnica, dva deteta i muškarac su povređeni u dva udesa koji su se u protekla 24 časa dogodila na području grada.

Prema rečima lekara Hitne pomoći muškarac (49) nastradao je kada ga je juče oko 16 časova udario voz na ulasku u železničku stanicu “Ćele kula”.

“Ekipa Hitne pomoći je izašla na mesto nesreće ali je mogla samo da konstatuje smrt muškarca”, kazali su u Hitnoj pomoći. Za sada nije poznat uzrok ove nesreće. Policija je obavila uvidjaj po nalogu Osnovnog javnog tužioca.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je juče i trudnicu (24), muškarca (38), dečaka starog šest godina i dečaka starog četiri godine, pošto je njihov automobil izleteo sa kolovoza i udario u betonsku ogradu na auto-putu Niš-Beograd, kod naplatne rampe “Nais”.

“Žena u petom mesecu trudnoće zadobila je povrede grudnog koša, ali je prebačena na Kliniku za ginekologiju zato što je dobila trudove. Dečaci su zadobili nagnječenje trbuha, a muškarac povredu ruke. Oni su prebačeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje”, kazali su u Hitnoj pomoći.

Nezgoda kod “Naisa” dogodila se u 14,30 časova, a uzroci nezgode za sada nisu poznati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com